02 آذر 1394 - 10:36
شناسه خبر: 3452
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهادکشاورزی:
اجرای نظام ارتقای سلامت محصولات کشاورزی با منشا گیاهی
نظام ارتقای سلامت محصولات کشاورزی باید مبتنی بر شناسایی، تحلیل و مدیریت ریسک باشد.
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به نقل از ایرنا ، محمد شجاع الدینی مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهادکشاورزی افزود: در بحث سلامت محصولات کشاورزی و ارتقای آن نمی توان شیوه دیگری در پیش گرفت و در همه دنیا، روش علمی مواجه با مخاطرات غذا، تحلیل ریسک و مخاطره است و این الگو مترقی در کشورهای موفق جواب داده است.
وی با بیان این که سازمان دامپزشکی نیز این الگو و نظام را در بحث سلامت محصولات دامی پیاده کرده است، اظهارداشت: قصد داریم این الگو و نظام را در محصولات کشاورزی با منشا گیاهی اجرا کنیم.
شجاع الدینی تصریح کرد: کنترل و نظارت تا مرز عرضه محصولات کشاورزی انجام می شود و هدف ما در اجرایی کردن ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی در مورد نظام ارتقای محصولات کشاورزی، ورود به عرضه نیست.
وی از روسای سازمان جهادکشاورزی استان های کشور خواست، از نهاده تا حمل و نقل محصولات کشاورزی را تحت این نظام درآورند.
مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذا تصریح کرد: آشنایی با نظام ارتقای سلامت محصولات کشاورزی به ما این جرات را می دهد که در کشور، هر نوع محصولی را با هر جزئیات و درجه ای از مخاطرات مدیریت کنیم.
وی در ارتباط با ایجاد هماهنگی و انضباط بیشتر در صف و ستاد استانها برای اجرایی کردن نظام ارتقای سلامت محصولات کشاورزی بیان کرد : تلاش داریم از طریق همسویی و هماهنگی با سازمان جهادکشاورزی استان های کشور در گام نخست با یک نظام پنج بندی به ارتقای نسبی در سلامت محصولات کشاورزی برسیم.
شجاع الدینی افزود: برای اجرایی کردن ابلاغیه نظام ارتقای سلامت محصولات کشاورزی، نیاز به یک چارچوب کلی است و کار گروه، برنامه هایی را برای حضور در استان ها و نشست های استانی با روسای سازمان های جهادکشاورزی دارد تا این مسأله را توجیه و فعالیت های مورد انتظار را تشریح کنند.